Vuoden aloitti takuuvarmasti Business Speed Dating 17.01.2017 näköalapaikalta!

Vuoden aloitti takuuvarmasti Business Speed Dating 17.01.2017 näköalapaikalta!

Vuosi alkoi takuuvarmalla verkostoitumisen täsmätapahtumalla 17.01.2017, jossa fasilitointi-gurumme, hallituksen jäsen Minna Kurttila veti rutiinilla ja tyylillä tiukan Business Speed Dating session Clarion Hotel Helsingin upeissa puitteissa.

Tutustuimme myyntipalvelun johdolla hotellin tarjontaan, tyylikkäisiin huoneisiin, neuvottelutiloihin ja varsinkin Sky Barin näköala oli vertaansa vailla. Myös reunan yli kurotteleva uima-allas kutsui luokseen ja jätti jälkeensä halun testata omaa uskallusta. Clarion työstää omaa rooliaan Jätkäsaaren omana uutena olohuoneena ja tilat toimivat siihen loistavasti. Myös kokoustarjottavat olivat täydellisiä!

Varsinaisessa deittisessiossa 1,5 minuuttia oli todella tiukka aika kertoa uudelle bisnestuttavuudelle kuka on ja mihin on matkalla. Mikä juuri nyt on elämässä tärkeää. WoManin jäsenistö kattaa koko yhteiskunnallisen vaikuttamisen kirjon ja tammikuun tapahtumassa upeasti noin puolet olivat ensikertalaisia tässä tapahtumamuodossa. Lähes uuvuttava, mutta aina niin antoisa kokemus!

…josta syystä olemme WoManin hallituksessa tehneet päätöksen siirtää kyseiset tammikuun sessiot klassikko-gategoriaan, eli takuuvarmasti vuoden tulee aloittamaan ensikin vuonna Business Speed Dating sessio! Tuolloin etusijalla nimenomaan uudet jäsenet!

Kiitos Clarion Hotel Helsinki puitteista ja Minna tiukasta rutiinista, jota ilman tätä tapahtumaa ei olisi saatu aikaan!

Business Speed Dating vauhtia

Business Speed Dating vauhtia

Minna Kurttila ja pelisäännöt

Minna Kurttila ja pelisäännöt

Business Speed Dating ryhmä tammikuussa 2017

Business Speed Dating ryhmä tammikuussa 2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.