mehikasvi

Vaikuta,

Verkotu,

Viihdy

kukka

Vaikuttajaverkosto WoMan ry

Tule mukaan toimintaamme ja kasvata verkostoasi!

> LIITY JÄSENEKSI

WoMan ry − Vaikuta, verkotu, viihdy

WoMan ry on naisvaikuttajien järjestö, joka edistää aktiivisesti jäsentensä verkostoitumista työelämässä. WoManin jäsenet edustavat eri toimialoja ja ovat oman alansa vaikuttajanaisia. Tarkoitus on tarjota jäsenille mahdollisuutta päästä laajentamaan näkyvyyttä ja tietämystä oman toimialan ulkopuolelle. Erilaisten tapahtumien kautta pyrimme tuomaan raikasta, erilaista ja uudistavaa näkökulmaa, joka auttaa omassa työssä.

Tervetuloa mukaan!

WoManin visio

Pätevät naiset pääsevät merkittäviin tehtäviin yhteiskunnassa ja ottavat liiketoimintavastuuta työelämässä.Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

06/2020

10.06. klo 17:30 - 18:30

Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan verkostoitumaan kesäkuun jäsentapahtumaan etäterassille! Tapahtuma pidetään etänä 10.6 klo 17.30-18.30   Jäsenillassa kerromme aluksi Vaikuttajaverkosto WoMan ry:n syksyn suunnitelmista, esittelemme uuden hallituksenja jokainen paikallaolija voi esitellä itsensä ja kertoa omista kokemuksistaan korona-epidemian aikana.   Verkostoidutaan, tutustutaan ja vaihdetaan kokemuksia yhdessä!   Kaikki mukaan etäterassille!   Ilmoittaudu nyt kesäkuun jäseniltaan 10.6. klo 17.30-18.30 laittamalla sähköpostiosoitteesi: info@womanvaikuttajat.fi Jäsenillta pidetään etäyhteyksin, ja linkki lähetetään ilmoittautuneille.   Tervetuloa!  

Lue lisää »