mehikasvi

Vaikuta,

Verkotu,

Viihdy

kukka

Vaikuttajaverkosto WoMan ry

Tule mukaan toimintaamme ja kasvata verkostoasi!

> LIITY JÄSENEKSI

WoMan ry − Vaikuta, verkotu, viihdy

WoMan ry on naisvaikuttajien järjestö, joka edistää aktiivisesti jäsentensä verkostoitumista työelämässä. WoManin jäsenet edustavat eri toimialoja ja ovat oman alansa vaikuttajanaisia. Tarkoitus on tarjota jäsenille mahdollisuutta päästä laajentamaan näkyvyyttä ja tietämystä oman toimialan ulkopuolelle. Erilaisten tapahtumien kautta pyrimme tuomaan raikasta, erilaista ja uudistavaa näkökulmaa, joka auttaa omassa työssä.

Tervetuloa mukaan!

WoManin visio

Pätevät naiset pääsevät merkittäviin tehtäviin yhteiskunnassa ja ottavat liiketoimintavastuuta työelämässä.Ladataan Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

08/2020

26.08. klo 17:30 - 19:00

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen jäseniltaan: Keskiviikkona 26.8.2019 Back to work -afterwork klo 17.30 alkaen. Paikka: Hotelli Scandic Simonkenttä Más Rooftop Bar, https://www.scandichotels.com/hotels/finland/helsinki/scandic-simonkentta/restaurant-and-bar/mas-rooftop-bar Tule tapaamaan muita WoManilaisia ja ota sähäkkä alku syksyyn verkostoitumalla! Huom. Tähän tapamiseen ei mahdollisuutta etäpalaveriin. Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella20.8. päivään mennessä   Tervetuloa!  

Lue lisää »