Haastattelussa Tuulikki Juusela

Haastattelussa Tuulikki Juusela

WoMan käynnisti uudelleen oman mentorointiohjelman toimintansa 25. juhlavuoden kunniaksi

WoMan on aikanaan tuonut mentoroinnin Suomeen nimenomaan naisjohtajille. Nyt, 25. juhlavuoden kunniaksi WoMan käynnistää mentoroinnin uudelleen.

WoManin jäsenille tarkoitettuun pilottiohjelmaan on valittu mukaan viisi mentoria ja viisi aktoria. Ohjelman rakentamisesta ja siihen liittyvästä koulutuksesta vastaa WoManin kunniajäsen Tuulikki Juusela, jolla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus erilaisten organisaatioiden mentorointiprojekteista.

– Tänään on starttipäivä, jonka tavoitteena on tutustuttaa ryhmän mentorit ja aktorit toisiinsa. Ohjelmaan on saatu mukaan kokeneet, hyvät mentorit ja innostuneet aktorit. Olen halunnut valita mentori-aktori parit SWOT-analyysin perusteella, jotta tavoitteet ja intressit kohtaisivat alusta lähtien mahdollisimman hyvin, Tuulikki Juusela toteaa.

– Tähtäämme nimenomaan ammatillisen kehityksen tukemiseen. Tavoitteenamme on löytää uusia näkökulmia ja panostaa kehitysalueisiin, jotta prosessin aikana oma ammatillinen minä kirkastuu ja vahvistuu, Juusela kiteyttää.

Teksti: Marja Bruun, vaikuttajaverkosto WoManin viestintävastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.