Marraskuussa WoMan vieraili Suomen kauneimmalla työpaikalla

Marraskuussa WoMan vieraili Suomen kauneimmalla työpaikalla

Suomen kaunein työpaikka

06.11.2018 vierailimme rakennuksessa, jota on mm. tituleerattu Suomen kauneimmaksi työpaikaksi. J. S. Sirénin suunnittelema rakennus vihittiin käyttöön 1931 ja edustaa 1920-luvun klassismia. 125 miljoonalla eurolla remontoitu Eduskuntatalo piti lupauksensa ja tarjosi paitsi arkkitehtonisen elämyksen myös katsauksen tämän hetken politiikkaan – virallisena kutsujana meillä toimi aina yhtä energinen Anu Vehviläinen, joka kunta- ja uudistusministerinä kertoi tulevasta maakuntauudistuksesta sekä hallituksen muista uudistushankkeista. Anu on mukaansatempaava, selkeä ja maanläheinen puhuja ja oli upeaa saada häneltä napakka yhteenveto uudistuksista ja mm. hallituksen ajamasta digitalisaatiosta. Keskustelua käytiin ennen kaikkea maakuntauudistuksesta ja sen tuoman hallinnollisen lisäportaan tarpeesta.

Anun jälkeen meidät otti hoiviinsa hänen eduskunta-avustajansa Merja Heikkilä. Merja kuljetti meitä hyvin tuntemassaan rakennuksessa ja kertoi mehukkaita tarinoita talosta ja sen käyttäjistä. Vierailu venyi hieman suunnitellusta mutta tarinat olivat mukaansatempaavia ja rakennus kerta kaikkiaan lumoava.

Kiitos Anu & Merja! Ja tietenkin Eeva Vesterinen, jonka korvaamattomalla avulla saimme ajan jo hyvin buukatusta vierailukalenterista!

Anu Vehviläinen

Anu Vehviläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.