Samppanjaa ja kuohuviiniä Antti Uusitalon opastuksella

Samppanjaa ja kuohuviiniä Antti Uusitalon opastuksella

Antti Uusitalon asiantunteva ja rento tyyli vetosi WoManin jäsenistöön, jotka ehtivät joulukiireen keskellä rentoutua House of Elliotin tyylikkäässä Show Roomissa Katajanokalla shamppanjan ja kuohuviinin merkeissä. Antin tarinat eri kuohuviinien ja samppanjoiden takana olivat erittäin mielenkiintoisia ja Antin huumori täydensi iltaa loistavasti. Hyvää seuraa, kuohuvaa ja herkullista syötävää – mitä sitä muuta pimeeseen iltaan kaipaakaan.

ISO kiitos Antille ja Liisalle onnistuneesta illasta 🙂 🙂

Lisää Suomen luotetuimpiin kuuluvasta viinituntijasta Antti Uusitalosta alla.

Keski-Suomesta Helsinkiin kotiutunut sommelier ja hovimestari Antti Uusitalo on työnsä ohella myös innokas kirjoittaja. Työkokemusta on kerääntynyt pääkaupungin korkeatasoisissa ravintoloissa kuten Elite, Alexander Nevski, Havis Amanda, G.W.Sundmans ja hän on saanut Paistinkääntäjien Suomen nuori sommelier -tittelin. Uusitalon juoma- ja ruoka-aiheisia juttuja voi lukea monista suomalaisista aikakauslehdistä. Esimerkkinä Juuston viemää – Antti Uusitalo blogi.

Jalojen juomien lisäksi Antti Uusitalo on perehtynyt viinimaailman saloihin sekä ruoan ja viinin yhdistämiseen. Vapaa-aikanaan hän suuntaa maailman viinialueille ja lähinnä sydäntä ovat persoonalliset ja alkuperäänsä peilaavat eurooppalaiset viinit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.