Tammikuussa kuultiin Nauti työstäsi -kirjasta

Tammikuussa kuultiin Nauti työstäsi -kirjasta

WoManin tammikuun tilaisuus oli Bazar Kustannuksella (https://www.bazarkustannus.fi) Werner & Jarl -kirjakaupassa. Kaupassa oli ihanan lämmin tunnelma koko illan. Tapahtuman alussa Bazarin viestintäpäällikkö Minttu Nikkilä kertoi meille Bazarista, kustannusalasta ja kevään uutuuskirjoista.

Bazar Kustannus Oy on perustettu vuonna 2002. Bazar on osa Werner Söderström Osakeyhtiötä, johon kuuluvat myös WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Readme.fi ja Kosmos. Bazarin kirjailijoita ovat muun muassa Lenita Airisto, Paulo Coelho, Yuval Noah Harari ja Lucinda Riley.

Mintun alustuksen jälkeen kirjailija ja työelämävalmentaja Sanna Fäldt esitteli omaa marraskuussa julkaistua kirjaansa – Nauti työstäsi (https://www.bazarkustannus.fi/kirjaklubin-lukijapaneeli-tutustui-uutuuskirjaan-nauti-tyostasi/.Kirjan kirjoittaja Sanna Fäldt on kokenut viestinnän, työpsykologian ja muutosjohtamisen asiantuntija, yrittäjä, valmentaja sekä mindfulness-ohjaaja. Hän on toinen kokemuksellisen valmennustoimiston Braversin perustajista ja toimii tällä hetkellä tulevaisuuden työelämätaitojen luennoitsijana, valmentajana ja fasilitoijana.

Sanna piti meille todella innostavan ja innovatiivisen vapaamuotoisen luennon kirjan sisällöstä ja vinkeistä, erityisesti palautumisesta ja vahvuuksien tunnistamisesta. Saimme kuulla miten saada maksimaalinen hyöty irti vastamelukuulokkeista, miten päästä eroon autopilotista ja kuka on Pirjo. Pirjo löytyi lopulta aika monelta. WoManilaiset nauttivat suunnattomasti erittäin hyödyllisistä ja käytännön läheisistä vinkeista, joita kirjasta löytyy. Sanna on todella perehtynyt aiheeseen ja puhui todella innostavasti.

Mahtava yhdistelmä asiaa ja konkreettista hyvinvointia aivoille! Kiitos kaikille mukana olleille, erityisesti Mintulle ja Sannalle, joiden osaamisesta saimme nauttia!

 

Kuka

Minttu Nikkilä – Bazar Kustannus Oy, viestintäpäälikkö

https://www.bazarkustannus.fi

Kuka

Sanna Fäldt – Bravers Oy

https://bravers.fi

työpsykologian ja muutosjohtamisen syväasiantuntija, kokenut tiiminvetäjä, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen sekä mindfulness-ohjaaja.

Missä

https://www.bazarkustannus.fi

Werner & Jarl -kirjakauppa, Lönnrotinkatu 21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.