Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bazarin hyvinvointi-ilta

07.04.2022 klo 17:00 - 19:00

Tule saamaan konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia oman hyvinvointisi kehittämiseen! Oppaina toimivat Bazar Kustannuksen tietokirjailijat ja hyvät arvioit saaneet uutuuskirjat Etätyön hyvinvointiopas ja Levollinen yö.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimon ja Riikka Ilmivallan Etätyön hyvinvointiopas antaa eväät parempaan työelämään kotona, konttorilla ja hybridityössä. Opas tarjoaa tietoa työskentelyyn liittyvien valintojen tueksi sekä vinkkejä arjen tilanteisiin niin omassa kuin tiimisikin työssä. Kati on KTM, sertifioitu mindfulness- ja pilatesohjaaja sekä auktorisoitu personal trainer (APT®). Riikka on taustaltaan fysioterapeutti, liikunnan asiantuntija sekä Liikkuva Tauko® -konseptin kehittäjä ja Virkisteri Oy:n toimitusjohtaja.

Helena Hallenbergin tietokirja Levollinen yö auttaa kiinalaisin hoitokeinoin parempaan uneen. Kirja koostuu liikkeistä, itsehieronnasta, hengitys-, rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksista sekä ruokavaliota koskevista ohjeista, jotka pohjautuvat kiinalaisen terveydenhoidon luonnonmukaisiin oppeihin. Harjoitukset sopivat paitsi unettomuuden hoitoon, myös yleisesti tyynnyttämään rauhatonta mieltä. Helena on filosofian tohtori, kiinalaisen terveydenhoidon terapeutti, tietokirjailija ja retriitinohjaaja.

Alussa on pientä tarjoilua, aloitamme ohjelman klo 17.15. Ilta päättyy klo 19 mennessä.

Illan aikana voit tehdä 40 % alennuksella ostoksia molemmista kirjoista ja koko kirjakaupan valikoimasta (mukana kustantamot Bazar, Tammi, WSOY, Docendo, Minerva, Kosmos, Johnny Kniga ja Readme.fi).

Paikka: Werner & Jarl -kirjakauppa, Lönnrotinkatu 21, Helsinki

Ilmoittautuminen viimeistään 28.3. alla olevalla lomakkeella. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajattu.

Lämpimästi tervetuloa!

ilmoittautuminen on suljettu

Lisätiedot

Päivämäärä:
07.04.2022
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Werner & Jarl -kirjakauppa
Lönnrotinkatu 21
Helsinki, 00180 Suomi
+ Google Map
Tapahtumapaikka nettisivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.