Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helpotusta stressiin ja voimavaroja arkeen -valmennus

27.01.2022 klo 18:00 - 19:15

Emili Osara (KTM, fytonomi, Mind coach -stressinhallintavalmentaja ja LCF Life Coach) on toiminut terveyden ja hyvinvoinnin saralla yli 20 vuotta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Emilin sydäntä lähellä on inspiroida ihmisiä voimaan paremmin ja auttaa ihmisiä löytämään omia voimavarojaan valmennuksellisin keinoin.

Emili valmentaa meitä 27.1.2022 klo 18-18.45 webinaarissa aiheella ”Helpotusta stressiin ja voimavaroja arkeen”. Otathan kynää ja papereita esille, sillä osuus on valmennuksellinen. Kyseessä ei ole siis luento, vaan valmennus. Valmennuksen lopuksi jokaisella on oma suunnitelma arkeen, mikä vähentää stressiä ja luo voimavaroja arkeen. Valmennuksen jälkeen pidetään noin 15-30minuutin verkostoituminen WoManilaisten kesken.

Lisätietoa Emilistä: www.emiliosara.fi

Tammikuun aikana varatuista yksilövalmennuksista Woman ry:läiset saavat 15% alennusta ottamalla Emiliin yhteyttä. Muistathan mainita Woman ry:n aikaa varatessasi.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella tiistaihin 25.1. mennessä. Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

ilmoittautuminen on suljettu

Lisätiedot

Päivämäärä:
27.01.2022
Aika:
18:00 - 19:15

Tapahtumapaikka

Etänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.