Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jani Leinonen/Kiasma – Tottelemattomuuskoulu

23.09.2015 klo 17:30 - 20:00

Taiteilija Jani Leinosen taide on löytänyt tiensä otsikoihin, mutta myös nostanut esiin yhteiskunnan kipupisteitä ja haastanut ihmisiä mukaan toimintaan.

Kiasmassa syyskuussa avautuva näyttely rakentuu uuden teoksen, Tottelemattomuuskoulun ympärille. Tottelemattomuuskoulu on oikea koulu, mutta myös metafora koko näyttelylle, joka on samalla katsaus Jani Leinosen tähänastiseen tuotantoon. Koulun opettajiksi rehtori Leinonen kutsuu tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä mielipidevaikuttajia ja aktivisteja. Oppilaiksi pääsevät kaikki näyttelyvieraat.

Taiteensa kautta Leinonen haluaa herättää kuluttajia kriittiseen ajatteluun. Hänen kritiikkinsä on kuitenkin räävittömän huumorin värittämää irrottelua tutuilla symboleilla, oman osansa saa myös taidemarkkinoiden logiikka.

Jani Leinonen johdattaa meidät Tottelemattomuuskoulun saloihin, joten ilmoittaudu 18.9. mennessä alla olevan linkin kautta. WoMan tarjoaa jäsenilleen ilmaisen näyttelyvisiitin ja voit ottaa mukaan myös ystäväsi tutustumaan WoManin toimintaan (lippu 12 eur). Kiasma-osuuden jälkeen tervetuloa omakustanteiselle vapaamuotoiselle lasilliselle Casa Largoon. Illan emäntänä toimii Minna Kurttila.

Lisätiedot

Päivämäärä:
23.09.2015
Aika:
17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka

Nykytaiteen museo Kiasma
Mannerheiminaukio 2
Helsinki,
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.