Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulukuun jäsenilta 14.12. Quiet Luxury of North

14.12.2016 klo 18:30 - 21:00

Vapaa pääsy

Joulukuussa 2016 WoMan Ry hiljentyy juhlakauteen keskustelemalla suomalaisesta osaamisesta ja designista. Quiet Luxury of North teemalla Casuarinaan kerääntyy kanssamme pieni joukko suomalaisen tämän hetken sisustusdesignin kärkinimiä; Raaka Rå / Leena Kouhia sekä Bondenliving / Kati Hienonen. Puitteet keskustelulle ja yhdessäololle tarjoaa aina yhtä klassisen upea Casuarina / Viveka Uusivirta.

Suomalainen osaaminen on maailman huippuluokkaa eikä sitä pidä pitää vakan alla. Osaamisesta kuuluu olla ylpeä, mutta millä keinoin saamme jaettua tätä osaamista myös kansainvälisesti? Tarjolla kiehtovaa keskustelua, kuohuvaa ja pientä syötävää. Illan päättää mahdollisuus tehdä joululahjaostoksia Casuarinassa ystävänhintaan (-10%).

Ilmoittaudu viimeistään torstaina 8.12.

Kuvaukset:

Raaka Rå
Leena Kouhia rikkoo luomallaan tyylillä perinteisen astiamuotoilun rajoja rohkeasti ja rouheasti. Hänen uudenlainen, orgaaninen otteensa käyttökeramiikan valmistukseen on herättänyt Suomessa paljon huomiota. Muun muassa ruokastailistit, keittokirjailijat, bloggarit, sisustuslehdet, ravintolat sekä muotoilun ystävät ovat olleet vaikuttuneita tästä vähäeleisestä, mutta vahvasti puhuttelevasta ja omaperäisestä tyylistä.
Raaka Rå –tuotteet ovat käsinvalmistettuja, uniikkeja yksilöitä. Huolimatta käsinvalmistuksesta, kaikki astiat ovat korkeapoltettua kivitavaraa, jotka kestävät arkikäytön koneellisine astianpesuineen ja mikrouunineen niin kotona kuin ravintolassakin.

Bondenliving
Trendianalyytikko, muotoilija Kati Hienosen suunnittelemassa Bondenliving -tyynymallistossa on uudistettu suomalaisen 100% villahuopamateriaalin työstöä, jolla on pitkät perinteet pohjoisessa: abstraktikuvioiset huopapaneelit yhdistetään sekä ompelemalla että käsin huovuttamalla. Lopputuloksena on minimalistinen pinta, jossa graafiset viivat ja kuviot pehmenevät huovutuksen myötä. Bonden -kodinasusteet jatkavat pohjoismaista muotoiluperinnettä, jossa monikäyttöisyys, esteettisyys ja kestävyys luovat edellytykset tuotteen pitkäikäisyydelle sekä käytettävyydelle.

Casuarina
Casuarina on yhdistelmä eurooppalaista huippudesignia,maustettuna vanhoilla kiinalaisilla ja eurooppalaisilla sisustustuotteilla. Nämä tuotteet valitaan tarkkaan ja niiden tulee olla esteettisesti kauniita, käsinkosketeltavia ja parhaimillaan ne veotavat kaikkiin aisteihin. Kati Hienosen Bondenlving-huopatekstiilit ja Leena Kouhian RaakaRå-keramiikka viehättävät harkitulla epätäydellisyydellä joka sopii Casuarinan ajatukseen iättömästä tunnelmasta ja tilasta jossa eri tyylilajit ja aikakaudet kohtaavat rennossa sopusoinnussa.

Leena Kouhia

Leena Kouhia

Kati Hienonen

Kati Hienonen

Lisätiedot

Päivämäärä:
14.12.2016
Aika:
18:30 - 21:00
Hinta:
Vapaa pääsy

Tapahtumapaikka

Casuarina
Fredrikinkatu 30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.