Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkuussa keskustellaan tasa-arvosta

05.06.2019 klo 17:00 - 19:00

HUOM! TÄMÄ TILAISUUS ON PERUTTU.

Keskiviikon tilaisuus on peruttu. Pahoittelut!

Tasa-arvo on aiheena sydäntämme lähellä, ja siksi siirrämme tämän tilaisuuden syksyyn. Tervetuloa keskustelemaan tärkeästä aiheesta kesän jälkeen. Tarkempia tietoja myöhemmin.

 


Tervetuloa WoManin kevätkauden viimeiseen jäseniltaan keskiviikkona 5.6.2019! Jäsenillan aiheena verkostomme ydinasia: tasa-arvo ja etenkin naisten asema työelämässä ja johtajina.

Keskusteluja tasa-arvosta

Vaikka Suomea pidetään yleisesti tasa-arvon mallimaana, pintaa raaputtamalla löytyy myös ongelmia. Tasa-arvo ja siihen liittyvät kysymykset aiheuttavat paljon keskustelua, jossa mielipiteet saattavat jakautua jyrkästikin. Kyllä vai ei kiintiöille? Miten lasikatto murretaan? Miksi nainen ei edelleenkään tienaa saman verran kuin mies? Entä miksi naisten on vaikea nousta johtajiksi? Näistä ja monesta muusta kysymyksestä kuulemme ja keskustelemme illan aikana. Puhujana on tasa-arvoasiantuntija Elina Havu.

Elina Havu on sukupuolentutkimuksesta maisteriksi valmistunut tasa-arvoasiantuntija ja järjestöammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus tasa-arvotyöstä. Tällä hetkellä hän työskentelee kehittämispäällikkönä Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otuksessa sekä toimii tasa-arvokonsulttina ja -kouluttajana oman yrityksensä kautta.

Tilaisuudessa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Päivämäärä:
05.06.2019
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Tieteiden talo
Kirkkokatu 6
Helsinki, 00170

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.