Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lokakuun jäsenilta: Uramuotoilu

19.10.2022 klo 17:30 - 19:00

Tuntuuko, että olet työelämässäsi väärässä paikassa? Etkö saa työssäsi ansaitsemaasi arvostusta? Tuntuuko, että työstäsi on kadonnut merkitys?🤔

Tule ratkomaan ongelmasi Womanin Uramuotoilu-iltaan!🚀 Uramuotoilu auttaa omien uratoiveiden ja -mahdollisuuksien tutkimisessa sekä uuden alan tai työpaikan löytämisessä.

Illan valmentaja on Elina Helmikoski. Elina on uramuotoilija sekä Urautuva-yrityksen perustaja. Näin Elina kertoo itsestään:

”Olen toiminut urallani lähes 20 vuotta ihmisläheisissä työtehtävissä. Terveydenhuollossa työskentelin ihmisten rinnalla isoissa elämänkriiseissä ja tuin heitä elämänmuutoksissa. Urautuva-metodissa on parhaat palat osaamisestani palvelualalta, palvelumuotoilusta sekä terveydenhuollosta. Huomioin sinut ja elämäntilanteesi aina kokonaisvaltaisesti.

Minun avullani selätät epämääräisen tyytymättömyyden tunteen, josta kärsit urallasi. Löydät ja vahvistat itsesi arvostusta. Tunnistat omat vahvuutesi ja osaat kertoa niistä. Olet rohkea ja teet päätökset itsestäsi käsin. Onnistut 100 %!”💚

Tutustu Elinaan ja Urautuvaan osoitteessa: www.urautuva.fi

Paikkana on Nomad Cellars. Omien sanojensa mukaan ”Nomad Cellars on yksityinen viinikellari aivan Helsingin ydinkeskustassa. Nomad Cellars ei kuitenkaan ole ainoastaan säilytyspaikka viineille,  se on myös viiniystävien olohuone ja kohtaamispaikka, joka tarjoaa kattavat ja monipuoliset eväät viiniharrastajan tarpeisiin”.

Aika: 19.10.2022 klo 17.30-19
Paikka: Nomad Cellars, Annankatu 22, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu tapahtumaan 17.10. mennessä alla olevalla lomakkeella:

ilmoittautuminen on suljettu

Lisätiedot

Päivämäärä:
19.10.2022
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Nomad Cellars
Annankatu 22
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Tapahtumapaikka nettisivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.