Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lokakuussa aiheena ulkomailla työskentely

24.10.2019 klo 17:30 - 19:00

Haaveiletko ulkomailla työskentelystä? Tervetuloa WoManin jäseniltaan torstaina 24.10.! Silloin aiheena ulkomailla työskentelyn mahdollisuudet.

Aika: Torstaina 24.10.2019 klo 17.30-19.00

Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki)

Monia kiinnostaa työ Suomen rajojen ulkopuolella. Ei ehkä tänä vuonna, mutta joskus. Mutta miten ottaa ensimmäisen askel?  Jäsenillassa kolme WoManin jäsentä kertoo kolme eri tarinaa ja vastaa moniin ulkomaille haaveilevan kysymyksiin:

Minkälaista expatin elämä oikeasti on? Miten puhujamme päätyivät ulkomaille? Miten he selvisivät kulttuurishokista? Miten ulkomailla verkostoidutaan, entä miten taloudelliset asiat hoituvat? Miten perhe-elämä järjestetään? Ja se iso kysymys, lähtisinkö uudestaan? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat kokeneet expatit, WoManin jäsenet, Satu Palosaari, Jasmin Karasar sekä Marja Kanigan.

Tilaisuudessa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Tule mukaan, ja ota reppu täyteen kokemuksia, neuvoja ja hyviä vinkkejä. Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisesta aiheesta!

Onko sinulla tuttava / ystävä / sukulainen, joka haaveilee ulkomailla työskentelystä mutta ei ole (vielä) jäsenemme? Ei hätää, tervetuloa tilaisuuteen jäsenet ja ystävät!

Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Haluatko mukaan? Laita viesti info@womanvaikuttajat.fi.

 

Lisätiedot

Päivämäärä:
24.10.2019
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Tieteiden talo
Kirkkokatu 6
Helsinki, 00170

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.