Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maaliskuussa aiheena tekoäly

27.03.2019 klo 17:30 - 19:00

Maaliskuun WoManin jäsenillassa puhutaan tekoälystä.

Mitä sinä tekisit, jos rutiinit veisivät vähemmän työaikaasi?

Tekoälyn ympärillä tapahtuu juuri nyt paljon. Moni on varmasti törmännyt keskusteluun tekoälystä: mistä tekoälyssä on kysymys, mitä tekoälyltä voi odottaa ja miten se vaikuttaa työelämään sekä meidän kaikkien rooleihin ja työtehtäviin?

Katriina Valli, Ai4Valuen toimitusjohtaja ja perustaja, kertoo meille mitä tekoäly on, mihin se kykenee ja miten se vaikuttaa työelämään. Katriina on toiminut teknologian, tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan parissa yli 20 vuotta mm. Gartnerilla, Citecillä, Nokialla ja Knowitilla.

Katriina sanoo mieluummin puhuvansa keinoälystä kuin tekoälystä, koska keino tarkoittaa tapaa ratkaista haaste tai ongelma.”Käytän itse mieluummin käsitettä keinoäly semanttisista syistä. Sanana ”keino” tarkoittaa tapaa ratkaista haaste tai ongelma – keinoäly on siis erittäin hyvä työkalu. Paitsi että voimme keinoälyn ja ohjelmistorobotiikan avulla ratkaista haasteita, jotka ennen olivat mahdottomia, voimme nyt myös tehdä datalla löydöksiä, joiden olemassaolosta ei ole aikaisemmin ollut aavistustakaan. Parhaassa tapauksessa eri datalähteiden törmäyttämisestä löytyy sellaisia ymmärryksen kultahippuja, joilla rakennetaan kokonaan uutta liiketoimintaa.” (Olipa kerran AI, blogi-kirjoitus).

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää!

Aika: Ke 27.3.2019

Klo 17.30-19.00

Paikka: Fraktio Oy, Antinkatu 1, Helsinki, 8. kerros.

Fraktio Oy: ”Rakennamme meheviä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia. Meiltä saat näkemystä, innostusta, suunnittelua ja toteutusta. Olemme kovia tekijöitä pehmeillä arvoilla.”

Tutustu Fraktioon täällä.

Jäsenilla yhteydessä pidetään WoMan ry:n virallinen vuosikokous, jonka yhteydessä käsitellään vuosikokousasiat sekä hallituksen esitys uusista hallituksen jäsenistä.

Vuosikokouksen kutsun ja esityslistan löydät täältä.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Haluatko vielä mukaan? Lähetä viesti noora.m.karttunen@gmail.com

 

Lisätiedot

Päivämäärä:
27.03.2019
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Fraktio
Antinkatu 1
Helsinki,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.