Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maaliskuussa aiheena The Upright Project: bisneksen uudet säännöt ja vastuullisuuden tuoma hyöty

14.03.2018 klo 17:30 - 19:00

Keskiviikkona 14.3. pääsemme kuulemaan syksyllä 2017 käynnistetystä, uudenlaisesta yritysten vastuullisuusprojektista nimeltä The Upright Project. Tällä hetkellä projektissa on mukana yli 40 suomalaista yritystä. Projektista meille kertoo sen toimitusjohtaja Annu Nieminen.

Projekti kannustaa yrityksiä löytämään uusia tapoja kehittää toimintaansa ja mittaamaan toimintansa tuloksia sekä nettovaikutuksia. Ideana on arvioida vaikutuksia viidessä kategoriassa, jotka ovat: talous, ympäristö, terveys, sosiaalinen ja tieto. Projekti haluaa auttaa yrityksiä näkemään näiden kategorioiden väliset ristiriidat paremmin, ja auttaa siten yrityksiä tekemään parempia päätöksiä.

Toimintaympäristöjen jatkuva muutos sekä globaalin kilpailun kasvu tarkoittavat sitä, että myös yritysten on pohdittava toimintaansa uudella tavalla. Tulevaisuuden pärjääjiä ovat ne, jotka tekevät kokonaisuutena parhaita päätöksiä ja saavat siten puolelleen myös parhaat työntekijät. Monet nuoret ovat nimittäin valmiita pienempään palkkaan, jos työ on merkityksellistä ja sen vaikutus on positiivinen. Vastuullinen liiketoiminta on siiis tulevaisuuden liiketoimintaa.

Huomisen liiketoiminta on jo täällä! Tule kuulemaan projektista; miten kaikki sai alkunsa, mitä yritysten kanssa on tehty ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

http://www.uprightproject.com/

Jäsentapahtuma pidetään Sanomatalolla (Töölönlahdenkatu2, Helsinki).

Tilaisuudessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Tilaisuuden yhteydessä pidetään WoManin sääntömääräinen vuosikokous. Tutustu vuosikokouksen materiaaleihin täällä.

 

Näkemisiin jäsenillassa!

 

Tilaisuuden ilmoittautuminen on sulkeutunut.

 

 

 

Lisätiedot

Päivämäärä:
14.03.2018
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Sanomatalo
Töölönlahdenkatu 2
Helsinki, 00100

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.