Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maaliskuussa-edistä aivojesi hyvinvointia

18.03.2021 klo 17:30 - 18:30

Tervetuloa 18.3 klo 17.30-18.30 mukaan maaliskuun jäseniltaan, jossa tutustutaan  IhanaElo-kehityshankkeeseen ja käydään läpi konkreettisia vinkkejä aivojen hyvintoiminnan edistämiseksi.

Kaipaatko vinkkejä, miten voisit itse lisätä aivojesi hyvinvointia? Haluatko saada vaivattomasti luotettavaa mittaustietoa aivojesi voimavaroista, toimintakunnosta ja palautumiskyvystä?

IhanaElo toteutti Työsuojelurahaston tukemana Aivojen hyvinvointia edistävän kehityshankkeen. Osallistujat pysähtyivät syömisen, fyysisen aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien vahvuuksiensa ja voimavarojensa äärelle. Valmennuksen vaikuttavuutta mitattiin BrainID®-aivokuntokartoituksella ja WHO:n elämänlaatumittarilla. Aivokuntokartoitus antaa tietoa aivojen voimavaroista, toimintakunnosta ja palautumiskyvystä. Objektiivinen tieto pysäytti ja motivoi. Valmennuksella
oli mitatusti voimaannuttava vaikutus osallistujille.

Kerromme kehityshankkeesta ja sen tuloksista. Saat mukaasi konkreettisia vinkkejä omien aivojesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Alisa Yli-Villamo on IhanaElo Oy:n perustaja ja CEO, coach ja kouluttaja.Hän on taustaltaan liiketalouden ja muutosjohtamisen ammattilainen. Ulla Heikkilä on Rohkeudella Oy:n CEO, Results Coach ja IhanaElo®-hyvinvointiohjaaja ja -kouluttaja. Hän on taustaltaan henkilöstöhallinnon ammattilainen.

Ilmottaudu mukaan viimeistään 16.3.2021 alla olevalla lomakkeella. Workshop järjestetään etänä. Lähetämme linkin erikseen osallistujille sähköpostitse.

Workshopin jälkeen pidetään WoMan ry:n kevätkokous, johon kaikki jäsenet ovat tervetulleita, kutsu kevätkokoukseen lähetetään jäsenille erikseen sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätiedot

Päivämäärä:
18.03.2021
Aika:
17:30 - 18:30

Tapahtumapaikka

Etänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.