Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Samppanjaa ja kuohuviiniä sommelier Antti Uusitalon opastuksella

10.12.2015 klo 17:30 - 20:00

Onko samppanja aina hintansa veroista? Samppanjaa ja kuohuviiniä löytyy erihintaisina, erityylisinä ja laadultaan eritasoisina, ja laadukas kuohuviini päihittää vaatimattoman samppanjan. Toisaalta samppanja erottuu edukseen vaatimattomista kuohuviineistä.Tässä tastingissä sukelletaan tuon jalon tunnelmannostattajan saloihin Suomen luotetuimpiin kuuluvan viinituntija Antti Uusitalon johdolla.

Keski-Suomesta Helsinkiin kotiutunut sommelier ja hovimestari Antti Uusitalo on työnsä ohella myös innokas kirjoittaja. Työkokemusta on kerääntynyt pääkaupungin korkeatasoisissa ravintoloissa kuten Elite, Alexander Nevski, Havis Amanda, G.W.Sundmans ja hän on saanut Paistinkääntäjien Suomen nuori sommelier -tittelin. Uusitalon juoma- ja ruoka-aiheisia juttuja voi lukea monista suomalaisista aikakauslehdistä. Esimerkkinä Juuston viemää – Antti Uusitalo blogi: https://viinilehti.fi/blogi/author/anttiu/

Jalojen juomien lisäksi Antti Uusitalo on perehtynyt viinimaailman saloihin sekä ruoan ja viinin yhdistämiseen. Vapaa-aikanaan hän suuntaa maailman viinialueille ja lähinnä sydäntä ovat persoonalliset ja alkuperäänsä peilaavat eurooppalaiset viinit.

Lisätiedot

Päivämäärä:
10.12.2015
Aika:
17:30 - 20:00

Tapahtumapaikka

House of Elliot
Meritullinkatu 4 B 28
Helsinki,
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.