Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toukokuun jäsentapahtumassa Arvo-liitto ja Supercellin perustajien perustama ME-säätiö

30.05.2017 klo 17:30 - 19:00

Vapaa pääsy

Toukokuun jäsentapahtumassa pohditaan hyvän tekemisen ja bisneksen yhdistämistä sekä otetaan kesä vastaan after workin merkeissä!

Ilmoittaudu nyt toukokuun jäsentapahtumaan! 30.5. pääsemme tutustumaan hyvän tekemisen ja bisneksen yhdistämiseen: miten sellainen toimii, miten sitä mitataan, mitä bisneskäytännöistä voidaan ja pitäisi soveltaa myös yhteiskunnallisiin tarkoituksiin. Aihetta esittelevät ja siitä keskustelevat kanssamme Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord ja yhteiskunnallisten yritysten liiton ARVOn toimitusjohtaja Kimmo Lipponen.

Illan päätteeksi voit lähteä jatkamaan verkostoitumista ja nostamaan yhdessä maljan alkavan kesän kunniaksi – säästä riippuen joko terassilla tai lämpimästi sisätiloissa.

Me on säätiö, jonka mielestä maailmassa ei pitäisi olla ‘meitä’ tai ‘heitä’. On vain me. Me-säätiön tavoitteena on vähentää lasten, nuorten ja perheiden eriarvoistumista sekä tukea ympäristönsuojelua Suomessa. Me-säätiön ovat perustaneet vuonna 2015 Supercellistä tutut Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja. Lue lisää täältä.

Arvo on yhteiskunnallisten yritysten etujärjestö, joka tarjoaa tukea sellaisille yrityksille, joille taloudellisen voiton maksimointi ei ole itsetarkoitus, vaan raha on väline yhteiskunnallisten päämäärien edistämisessä. Arvo tähtää sosiaalisesti ja ekologisesti kestävien yhteiskunnan rakenteiden vahvistamiseen. Lue lisää täältä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.5.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Päivämäärä:
30.05.2017
Aika:
17:30 - 19:00
Hinta:
Vapaa pääsy

Tapahtumapaikka

Arvo-liitto ry
Eteläranta 10
Helsinki, Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.