Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Slushin kasvu maailman parhaaksi startup tapahtumaksi – CEO Marianne Vikkula

22.03.2017 klo 18:30 - 20:00

Vapaa pääsy

Marianne Vikkula nousi alle kolmessa vuodessa startup-tapahtuma Slushin vapaaehtoisesta työntekijästä ensin talousjohtajaksi, sitten varatoimitusjohtajaksi ja lopulta korkeimmalle pallille – toimitusjohtajaksi. Mariannelle on tärkeää Slushin arvomaailma eli yrittäjyyteen ja omien ideoiden eteenpäin viemiseen kannustaminen, myös tapahtuman tekemisen henki motivoi suuresti. Tällä hetkellä Marianne vie tätä suurta tapahtumaa entistäkin kansainvälisempään ja isompaan suuntaan. Tule kuulemaan Slushin synnystä, Mariannen matkasta toimitusjohtajaksi, start-up hengestä, uudesta sukupolvesta ja Slushin tulevaisuudesta.

Taustoja Slushista

Slush on kansainvälinen vuodesta 2008 järjestetty teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Vuoden 2016 joulun alla järjestetty viimeisin Slush tapahtuma keräsi kaikkiaan 17 500 kävijää 124 eri maasta.

Slushin tavoitteena on saattaa yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa sekä auttaa yrittäjiä menestymään ja nostamaan yrityksensä maailman parhaaksi valitsemallaan toimialalla. Myös useat suuryritykset, kuten Amazon, Google, Alibaba ja Rakuten vierailevat tapahtumassa vuosittain. Slush on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista.

Slushia järjestää voittoa tavoittelematon yhteisö, joka koostuu sijoittajista, yrittäjistä, opiskelijoista ja vapaaehtoisista.

Lisää tietoa Slushista: http://www.slush.org/

Lisätiedot

Päivämäärä:
22.03.2017
Aika:
18:30 - 20:00
Hinta:
Vapaa pääsy

Tapahtumapaikka

Sanomatalo
Töölönlahdenkatu 2
Helsinki, 00100

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.