Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskuun jäsenilta: Sote-konsultointi

21.09.2021 klo 17:30 - 19:00

Sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus on uutisotsikoissa lähes päivittäin. Mutta mitä sairaanhoitopiireissä uudistetaan? Mihin sote-organisaatiot tarvitsevat ulkopuolisten asiantuntijoiden tukea?

Tervetuloa syyskuun jäseniltaan tiistaina 21.9.2021 klo 17.30–19! Puhujavieraamme on Mari Marjakuusi Gartnerilta. Saamme kuulla Marin huikean uratarinan sekä miten sote on vienyt hänet aina Yhdysvalloista Saudi-Arabiaan asti.

Mari Marjakuusi on kokenut terveysteknologian konsultti, jolla on yli 15 vuoden kokemus moninaisista teknologiahankkeiden vetämisestä. Uransa aikana Mari on työskennellyt Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Saudi-Arabiassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Marin erityisosaaminen on haastavien järjestelmähankkeiden johtaminen monikulttuurisissa ympäristöissä. Koulutukseltaan Mari on lääketieteellisen informatiikan diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä yliopistosta. Tällä hetkellä Mari työskentelee johdon konsulttina Gartnerilla vastuullaan terveydenhuollon toimiala.

Ihmisten johtaminen on lähellä Marin sydäntä ja hänelle on tärkeää, että jokainen kokisi voivansa tulla töihin juuri sellaisenaan kuin he ovat. Vapaa-ajallaan hän nauttii maailmanmenon tutkimisesta 2,5-vuotiaan tyttärensä ja miehensä kanssa sekä lapsiperhearkeen mahtuvista vaihtelevista liikuntaharrastuksista. Mari on myös innokas mentori eri taustoista ja elämäntilanteista tuleville ihmisille.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella sunnuntaihin 19.9. mennessä. Tapahtuma järjestetään Zoomissa. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lisätiedot

Päivämäärä:
21.09.2021
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Etänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.