Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tammikuussa – Ura korkokengissä

14.01.2021 klo 17:30 - 19:00

Tervetuloa 14.01.2021 klo 17:30-19 mukaan workshopiin, jossa Anu Pellas kertoo kirjan kautta oman tarinansa ja samalla ohjaa osallistujia valmentavien tehtävien kautta miettimään omia unelmia – ja niiden toteuttamista! Tehtävät sopivat kaikille ja unelmat voivat olla isoja tai pieniä.. tärkeintä on, että ne ovat itselle merkityksellisiä.

Tehtäviin tarvitset kynän ja paperia – sekä avoimen ja uteliaan mielen!

Anu Pellaksen kirja Unelmana ura korkokengissä (Basam Books 2020) kertoo siitä miten unelmat muuttuvat todeksi. Anu rakensi menestyksekkään uran suoramyynnin parissa vuosina 2002-2017 ja toteutti samalla oman unelman vapaasta yrittäjyydestä ja riippumattomista tuloista.

Kirja avaa hyvin koskettavalla tavalla sitä, millaisia uhrauksia unelmien eteen on tehtävä – ja mitä ominaisuuksia menestyksen tavoittelu ihmiseltä vaatii.

Samalla kun Anu rakensi uutta uraa myyntialalla, hän oli myös kahden pienen pojan äiti. Perheen ja uran yhteensovittaminen aiheutti paljon pohdintaa, kuten varmasti kaikilla vanhemmilla – eikä kirja anna siihen yhtä oikeaa vastausta, vaan haastaa lukijaa miettimään sitä, mikä itselle on tärkeintä.

Anu on valmistunut uravuosien jälkeen valmentajaksi ja antaa kirjassa tehtäviä, joita voi käyttää omien unelmien kartoittamiseen.

Unelmana ura korkokengissä on hyvin henkilökohtainen ja mukaansatempaava teos, joka jättää lukijalle tilaa pohtia omaa elämää!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan lähettämällä sähköpostitse ilmoittautuminen osoitteeseen info@womanvaikuttajat.fi – Viimeistään 12.1.2021. Lähetämme sinulle linkin tapahtumaan.

Lisätiedot

Päivämäärä:
14.01.2021
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Etänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.