Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toukokuun jäsentapahtumassa aiheena Kansalaisrahoitus: sijoittamisen uudet mahdollisuudet HUOM! TILAISUUS ON PERUTTU

16.05.2018 klo 18:00 - 19:00

HUOM! TÄMÄ TILAISUUS ON PERUTTU.

Näkemisiin 14.6. kesän aloittajaisissa!

Keskiviikkona 16.5. klo 18.00 pääsemme kuulemaan sijoittamisen uusista mahdollisuuksista. Aiheesta meille kertovat Kansalaisrahoituksen toimitusjohtaja Terhi Vapola sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Veera Hämäläinen.

Kansalaisrahoitus on 2012 perustettu sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa mahdollisuuksia sijoittaa lupaavimpiin listaamattomiin kasvuyhtiöihin. Listaamattomat yhtiöt tarjoavat sijoittajalle uudenlaisia mahdollisuuksia verrattuna esimerkiksi perinteisiin pörssiyhtiöihin.
Toimintaympäristöjen jatkuva muutos, uudet teknologiat sekä kansainvälistymisen mahdollisuudet tarkoittavat sitä, että kasvuyhtiöistä voi tulla usean eri toimialan uusia menestyjiä. Kasvuyhtiöt ovat korkean potentiaalin mutta myös korkean riskin sijoituskohteita. Siksi sijoittajan on myös varauduttava siihen, että sijoituksen voi menettää jopa kokonaan. Portfolion rakentaminen auttaa hajauttamaan riskiä. Kasvuyhtiösijoittaminen on sijoittamista tulevaisuuden liiketoimintaan.
Tule kuulemaan kasvuyhtiösijoittamisesta ja Kansalaisrahoituksen tarina: miten kaikki sai alkunsa, mitä yritysten kanssa on tehty ja mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tuo tullessaan sijoittajille?

Tilaisuudessa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Lue lisää:

https://www.kansalaisrahoitus.fi/

https://yle.fi/uutiset/3-10156386

Lisätiedot

Päivämäärä:
16.05.2018
Aika:
18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Kansalaisrahoitus
Aleksanterinkatu 48 B
Helsinki,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.