Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toukokuussa aiheena aivojen hyvinvointi

22.05.2019 klo 17:30 - 19:00

Heini Ahveninen

Heini Ahveninen

 

 

Tervetuloa toukokuun jäseniltaan keskiviikkona 22.5.! Illan mielenkiintoisena aiheena on tällä kertaa aivoterveys.

Elämäntavat ja monenlaiset muut tekijät kuormittavat ja vaikuttavat ihmisen toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Fyysisen ja psyykkisen jaksamisen laajasta aihepiiristä nostamme esiin toukokuun jäsenillassamme aivojen hyvinvoinnin. Puhujana työterveyshuollon erikoislääkäri Heini Ahveninen. Hän avaa meille alustuksessaan aivojen toimintaan vaikuttavia tekijöitä, joita synnyttävät suuri tietomäärä, toimintaympäristön ja asioiden monimutkaisuus sekä virheelliset käsitykset tehokkuudesta. Puheenvuorossa kuulemme, mitä voimme tehdä aivojemme hyväksi suojellaksemme toiminta-, ongelmanratkaisu- ja oppimiskykyämme muuttuvassa ja teknologisesti vaativassa toimintaympäristössä.

Heini Ahveninen on erikoistunut työhön liittyvään ylikuormittumiseen, tiedonkäsittelyn ja muistin oireisiin ja uupumukseen sekä niiden diagnostiikkaan ja hoitoon.

Tiiviiseen tietopakettiin pääsemme keskittymään kuvataiteen näyttelyn keskellä. Galleria Pirkko-Liisa Topelius on profiloitunut nuorten ja vielä tuntemattomien taiteilijoiden löytäjänä ja esille tuojana. Uusi ja kokeileva on etusijalla. Galleriassa esillä Ida Sokan näyttely ”Laiho laaksossa”.

http://galleria.pirkkoliisatopelius.com/

Illan aikana mahdollisuus tutustua myös näyttelyyn.

Aika: 22.5. klo 17.30-19.00

Paikka: Taidegalleria Pirkko-Liisa Topelius

Reittiohje galleriaan: Raitiovaunu 6 tuo Bulevardia pitkin Hietalahden torille, josta on noin 150 m galleriaan. Hietalahden torilla on mahdollisuus pysäköidä auto.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan kaikkia koskevasta aiheesta!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on sulkeutunut.

Lisätiedot

Päivämäärä:
22.05.2019
Aika:
17:30 - 19:00

Tapahtumapaikka

Taidegalleria Pirkko-Liisa Topelius
Hietalahdenranta 17
Helsinki,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.