Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuoden brändinrakentaja Finlayson: Uuden Finlaysonin tarina by Jukka Kurttila (& Afterwork)

18.05.2016 klo 20:30

Jukka Kurttila on lähes 200 vuotta vanhan uudelleen henkiin heränneen Finlaysonin omistajia ja toimitusjohtaja. Jukka siirtyi pitkän mainostoimistouran ja markkinointialan monipuolisen vaikuttamisen jälkeen tekstiiliteollisuusyrityksen johtoon kesäkuussa 2014. Jukka on ollut perustamassa ja johtamassa Bob Helsinkiä, joka myöhemmin fuusion kautta sai nimen Bob the Robot. Bob on edelleenkin ainoa toimisto Suomessa, joka on päässyt 50 maailman parhaan mainostoimiston listalle. Lisäksi Jukka on ollut perustamassa mediatoimisto Toinen Helsinkiä ja ollut vuosia yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Toinen on myyty kansainväliselle OMG-ketjulle.

Finlayson on tällä hetkellä toimialan kapinallinen. Yhtiö haastaa designin käsitettä ja muuttaa alan toimintatapoja. Rohkeista uudistuksista ja alun epäilyistä huolimatta yhtiö on kulkenut uudessa johdossa vastavirtaan. Kun toimialan yritysten liikevaihto putosi vuonna 2015 10 % Finlaysonin liikevaihto kasvoi kannattavasti yli 20 % ja tällekin vuodelle on ennustettu rajua kasvua.

Jukka tulee puhumaan yrityskulttuurin muuttamisesta, uuden hakemisesta ja asioiden katsomisesta uudesta kulmasta. Mitä havaintoja uudet omistajat tekivät toimialasta ja Finlaysonista sekä minkälaisiin toimenpiteisiin he ryhtyivät.

Tarjolla pientä syötävää ja ostoksia voi tehdä 20% alennuksella. Lisätietoja Finlaysonin kiinnostavasta kehityksestä jo etukäteen täältä: http://www.ilovefinlayson.fi/me-yrityksena/

Ilmoittautuminen sulkeutui ti 11.5.2016.

Lisätiedot

Päivämäärä:
18.05.2016
Aika:
20:30

Tapahtumapaikka

Finlaysonin Espan myymälä
Eteläesplanadi 14
Helsinki,
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.