Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Woman + Napoli: Business Speed Dating

16.03.2023 klo 17:00 - 19:30

Oletko valmis tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja luomaan arvokkaita yhteyksiä?💥 Tule mukaan keskustelemaan urasi kehittämisestä, hiomaan uutta ideaasi tai jakamaan kokemustasi muille. Tässä vauhdikkaassa illassa pääset tutustumaan eri alojen asiantuntijoihin ja yrittäjiin sekä laajentamaan verkostojasi!🚀

Suuren suosion saavuttanutta Business Speed Dating -iltaa vietetään 16.3. klo 17.00. Business Speed Datingissä osallistujat kiertävät toistensa luokse ja rajatussa ajassa esittelevät itsensä, uratarinansa, liiketoimintaideansa tai muun teeman, johon haluavat näkökulmia. Keskustelun aikana toinen parista kysyy tarkentavia kysymyksiä ja ehdottaa seuraavia askeleita. Illan päätteeksi myyntipuheesi on hioutunut huippuunsa ja olet saanut uusia ideoita aiheesi tai suunnitelmasi edistämiseksi. Vastaavasti myös sparrailutaitosi kehittyvät.

Ilmassa on tuplasti energiaa, sillä WoManilla on ilo ja kunnia saada vieraakseen Naispolyteekkarit ry Napoli!💚 Napoli kokoaa yhteen tekniikan alalla toimivia akateemisia naisia, auttaa kehittämään jäsenistönsä ammatillisia valmiuksia ja järjestää erilaisia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia vastapainoksi työelämälle. Tutustu Napoliin etukäteen osoitteessa: https://napoli.tek.fi/

Tapahtuman jälkeen pidetään Vaikuttajaverkosto WoMan ry:n vuosikokous. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita niin jäsenet kuin muutkin toiminnasta kiinnostuneet.

Ohjelma:

17.00 Kahvit ja yhdistysten esittäytymiset
17.15 Business Speed Dating
18.30 Vaikuttajaverkosto WoMan ry:n vuosikokous

📅 Aika: 16.3.2023 klo 17.00-19.30
📍 Paikka: Meeting Park Kluuvi, Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki. Käynti Kluuvikadun ja Yliopistokadun kulmasta hisseillä 5. kerrokseen.

Ilmoittaudu 14.3. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot

Päivämäärä:
16.03.2023
Aika:
17:00 - 19:30

Tapahtumapaikka

Meeting Park Kluuvi
Kluuvikatu 7
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Tapahtumapaikka nettisivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.