Vaikuttajaverkosto WoManin uusi ilme ja verkkosivusto nyt livenä

Vaikuttajaverkosto WoManin uusi ilme ja verkkosivusto nyt livenä

WoMan on uudistanut menneen kesän ja kuluneen syksyn kuluessa hallitusvetoisesti ilmettään ja verkkosivustonsa vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. WoManin uuden visuaalisen identiteetin ja responsiivisen verkkopalvelun on suunnitellut ja toteuttanut Havenan Tiina Österholm.

”Uusi logo ja ilme yleisestikin viestii elävästä naisverkostosta, joka entisestään hioutuvan timantin lailla sykkii ympäristöönsä kehittyvää elinvoimaa. Verkoston voima ja elävyys on hyvin läsnä ilmeessä. Digitaalisissa palveluissa painopiste oli käytettävyyden ja tiedon löydettävyyden lisäämisessä uuden, raikastuvan ilmeen rakentamisen rinnalla ja uudistus tehtiin ketterällä ”mobile first”-ajattelulla eli ensin pienimmän näytön toiminnallisuudet varmistaen ”, kertoo uudistuksesta WoManin hallituksen viestintävastaava Sanna Forsström.

”WoMan-vaikuttajaverkoston uuden visuaalisen identiteetin tavoitteena on viestiä uudistuvasta vaikuttajanaisten verkostosta, joka toiminnallaan peilaa jatkuvasti muuttuvaan, kehittyvään maailmaan. Ylpeänä ja ilolla otamme yhdessä vastaan tämän raikkaan uudistumisen”, hehkuttaa WoManin hallituksen puheenjohtaja Anne Hännikäinen.

Uusi ilme – uudet osoitteet

Vanhojen sivujen osoite ilman ry:tä johti hyvin erilaisille sivuille ja tähän haluttiin myös muutosta. Päädyimme valitsemaan uudeksi nimeksi womanvaikuttajat.

www.womanvaikuttajat.fi

Kaikki palaute uudesta ilmeestä ja digipalvelusta on tervetullutta, joten olethan suoraan yhteyksissä WoManin hallituksen jäseniin tai laita viestiä WoManin uuteen meiliboxiin: info(at)womanvaikuttajat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.