Liisa Rantakari-Elliott: ”Yrittäjänä menestyminen vaatii rohkeutta”

Liisa Rantakari-Elliott: ”Yrittäjänä menestyminen vaatii rohkeutta”

Maaliskuun jäsenilta vei WoManin jäsenet vierailulle korutalo House of Elliottiin. Tässä toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Liisa Rantakari-Elliottin viisi vinkkiä siihen, miten yrittäjä menestyy kovassa kilpailutilanteessa.

succes_freedigitalphotos-net1. Pistä oma persoonasi peliin

Menestyvä yrittäjä uskoo vahvasti omaan juttunsa ja antaa rohkeasti kasvonsa tuotteille ja palveluille, joita hän edustaa. Uskalla siis pistää oma persoonasi peliin niiden asioiden puolesta, joihin uskot.

2. Uskalla olla erilainen ja aito

On tärkeää muistaa, mikä erottaa oman brändisi kilpailijoista. House of Elliott keskittyy laatuun siinä missä yhä useammat kilpailijat kilpailevat vahvasti hinnalla. House of Elliottin oma juttu on upeat, aidot helmet, joiden alkuperä kestää päivänvalon.

3. Pyydä apua asioissa, joita et osaa 

Yrittäjän on hyvä keskittyä siihen, mikä on hänen intohimonsa. Siksi on uskallettava pyytää apua asioissa, joita ei itse osaa. Apua on löydettävissä niin taloushallintoon ja juridiikkaan kuin markkinointiin ja viestintään, kunhan sitä muistaa ja uskaltaa pyytää.

4. Verkostoidu rohkeasti

Yrittäjän on oltava aktiivinen ja innovatiivinen löytääkseen uusia asiakkaita. Kun isoja markkinointibudjetteja ei ole, apu löytyy erilaisista verkostoista. House of Elliott on löytänyt uusia yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi Anne Bernerin Uusi Lastensairaala -hankkeen myötä.

5. Uskalla tarttua mahdollisuuksiin

Yrittäjän on siedettävä taloudellista riskiä ja uskallettava tarttua uusiin mahdollisuuksiin, kun ne tulevat kohdalle. Syksyllä 2014 House of Elliott osallistuu Pariisin messuille, ja tarkoituksena onkin panostaa voimakkaasti kansainvälistymiseen.

WoMan toivottaa Liisalle ja House of Elliottille rohkeutta ja menestystä hankkeeseen!

House of Elliottin koruja on saatavissa mm. Finnairilta, Tallink-Siljalta, Vogliasta, Stockmannilta, Muotikuusta ja tietenkin House Of Elliottin omasta verkkokaupasta.

Teksti: Anu Petäjä
Kuva: Scottchan/FreeDigitalPhotos.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.